Om oss

Kort om ”oss” GorillaGrow
Gorillagrow är en skandinavisk återförsäljare av odlingsutrustning för både privata och kommersiella kunder. Vi finns för närvarande i Danmark, Norge, Finland respektive Sverige. I vår nya butik och lager har vi över 1500 kvadratmeter som gör att vi kan visa upp en mångfaldig produktgrupp och beställa stora mängder varor hem, detta är bra för dig som kund. På GorillaGrow är vi stolta över att säga att vi har Nordens bästa och mest konkurrenskraftiga priser på odlingsutrustning.

Vem är vi?
Sedan 2015 har GorillaGrow sålt professionell odlingsutrustning av hög kvalitet till gynnsamma och överkomliga priser till både våra privata och kommersiella kunder med intresse för professionell odling av växter. Oavsett om du behöver utrustning för det kompletta industriella växthuset eller för fönsterbrädan, har vi allt du behöver och mer.

Som tidigare odlare kan vi informera och rådgöra våra kunder så bra som möjligt och att lära våra kunder att odla effektivt. Det har tagit oss många år att lära oss allt vi kan idag. Med våra tio år i branchen har vi lite erfarenhet och vi vill gärna dela med oss av det. En annan sak är att vi också är 100% ärliga om våra produkter. Vi vill inte bara sälja våra kunder någonting för att få en försäljning.

Hos oss är du alltid välkommen till ett besök eller bara ringa och få en snack om odling.